Zogezegd
3 nieuwe collecties!
Cadeau-enveloppen

Artige 20 Jaar

Mede mogelijk gemaakt door…

• Een mooi product
Hoe leuk is het om een product te mogen verkopen waar mensen blij van worden! Wij hebben steeds ons best gedaan een wenskaart te maken die net even anders is. Verrassend. Speciaal. En daar gaan we de komende jaren graag mee door. Wij willen u blijven verrassen!

• Een loyale klant
Dankzij u, de detailhandel, is Artige in de afgelopen 20 jaar een begrip geworden in de Nederlandse wenskaartenbranche. Onder u zijn er zelfs klanten van het eerste uur! Dat waarderen wij enorm. We hebben u hard nodig om deze mooie producten te verkopen aan de consument. U zoekt naar nieuwe mogelijkheden. U blijft op zoek naar nieuwe producten. Wij helpen u graag! Met onderscheidende, goedlopende collecties. Wij bruisen van de nieuwe ideeën.

• Een prachtig team
We hebben een mooi team. Mensen met passie. Met hart voor de zaak. Onze magazijnmedewerkers lopen altijd net even een stapje harder om uw order zo snel mogelijk te versturen. Onze designers werken met veel passie aan het creëren van nieuwe collecties en het verbeteren van bestaande series. Op kantoor werken we zo klantvriendelijk mogelijk. En de vertegenwoordigers kent u persoonlijk als het goed is! Zo niet, dan maken zij graag kennis met u.

Dank voor al die jaren waarin u ons trouw bent gebleven. Samen met u gaan wij graag de toekomst tegemoet!