Hart voor Elkaar
Samen Sterk!
Postcards by Artige

Het laatste nieuws

Nieuwe collectie Picture This

Deze toegankelijke wenskaartencollectie heeft als basis een leuke foto, met daaromheen een bijzonder kader dat het ‘plaatje’ compleet en toch nét even anders dan anders maakt. De collectie bestaat uit 48 wenskaarten voor allerlei verschillende gelegenheden. Geschikt voor iedereen en voor bijna elke situatie. Inhoud: 48 x 6 kaarten – incl. envelop 146 x 146 mm  […]

Nieuwe collectie Olivia

Chic, sprankelend, mooie kleuren, prachtige afwerking. Deze woorden kenmerken onze Olivia wenskaartencollectie. De serie bevat 48 wenskaarten voor diverse gelegenheden. De kaarten zijn gepreegd en voorzien van goudfolie. Inhoud: 48 x 6 kaarten – incl. envelop 125 x 175 mm Bestel Olivia rechtstreeks in ons portaal.  

NIEUW: Tracks Fun

Lachen is gezond! En dat doe je automatisch bij de aanblik van deze nieuwe humorcollectie! 40 vrolijke kaarten met een dikke knipoog! Voor ieder die een ander graag aan het lachen maakt.  Tracks Fun is al beschikbaar dus bestel snel!  

JOY – nieuwe designs

Aan onze succesvolle serie JOY hebben we al voor de tweede keer in 2019 nieuwe designs toegevoegd. Deze 9 superleuke, nieuwe JOY wenskaarten zullen op korte termijn inlopen in de molen.    

Nieuw: Pure Collection

Zo puur als een wenskaart maar kan zijn!  PURE Collection. Een pure wenskaart, zonder poespas, in trendy kleuren én met een pure, positieve, toegankelijke boodschap…..      

Artige Spaarpotten

Nieuwe collectie JBS

Nieuwe wenskaartencollectie Glorious

Nieuwe designs: Hangouts

Beurzen Trendz en Bosta 2019

Beurzen Trendz en Bosta 2019 Wees welkom op onze stand op de beurzen Trendz en Bosta 2019 waar wij u graag verrassen met drie nieuwe collecties! We hebben een nieuw concept Artige Spaarpotten en daarnaast introduceren wij twee nieuwe wenskaartenconcepten. Wij zien ernaar uit u te ontmoeten! Beurs Trendz, stand C122, 13-15 januari in Evenementenhal […]

Postcards by Artige: 16 nieuwe designs

Figuretta in de spotlight op NSO Voorjaarsbeurs

Nieuwe collectie #NoName

Nieuwe collectie: Bowie H.

DIY – Do it yourself!!

Een geslaagde beurs Papershow 2018!

Een geslaagde beurs Trendz Voorjaar 2018

Nieuwe collectie: Happy by Artige

Nieuwe collectie: Sketch’d by Artige

Stel uw Giftmolen samen!

Mixx en Intense NL

De collecties  Mixx en Intense NL zijn uitgebreid met mooie nieuwe designs! 

Nieuwe designs

De collecties Joy en EyeCandy zijn uitgebreid met nieuwe designs! Een volledig overzicht van de collecties vindt u in ons portaal.

Nieuwe designs

De collecties Compassion, Mixx, Hearts, Hangouts en Intense zijn uitgebreid met nieuwe designs! Een volledig overzicht van de collecties vindt u in ons portaal.

Artige 20 Jaar

Mede mogelijk gemaakt door… • Een mooi product Hoe leuk is het om een product te mogen verkopen waar mensen blij van worden! Wij hebben steeds ons best gedaan een wenskaart te maken die net even anders is. Verrassend. Speciaal. En daar gaan we de komende jaren graag mee door. Wij willen u blijven verrassen! […]

Nieuwe designs

De collecties Formouts en Hangouts zijn uitgebreid met nieuwe designs! Een volledig overzicht van de collecties vindt u in ons portaal.  

Nieuwe designs

De collecties Mixx, EyeCandy, Gallery én Rex H. zijn uitgebreid met nieuwe designs! Een volledig overzicht van de collecties vindt u in ons portaal.      

Nieuwe collectie: Joy!

Laat u verrassen door Joy, de nieuwe wenskaartencollectie van Artige. Een vrolijke, positieve serie met korte teksten voor allerlei gelegenheden. De handlettering stijl geeft een nog persoonlijker tintje aan deze serie. Uitgevoerd in stijlvol vierkant. Net even anders dan anders. Een aanwinst voor uw winkel! Een volledig overzicht van Joy vindt u in ons portaal. […]

De nieuwe serie FORMOUTS is leverbaar!

Onze nieuwste collectie Formouts is in topvorm en staat klaar om uw assortiment aan te vullen…              

Nieuwe designs

De collecties Hearts, Compassion én Vivien zijn uitgebreid met nieuwe designs! Een volledig overzicht van de collecties vindt u in ons portaal.

Voor Verjaardag én Jubileum

Als je op een bijzondere manier wilt verrassen kies je voor de nieuwe collectie Traffic Signs!    

Nieuwe Hearts!

De nieuwe druk van Hearts is alweer een feit! De teksten van de succesvolle bordjes in hartvorm zijn uitgevoerd in warme, moderne kleuren. De nieuwe Hearts zijn hiermee nóg meer hartverwarmend!

Intense: nieuwe titels

12 nieuwe designs zorgen voor vernieuwing in de molen van Intense. Speciaal voor iemand die het gewoon verdient of om een persoon een hart onder de riem te steken. Altijd is er een mooie, passende tekst bij Intense te vinden.  

EyeCandy: nieuwe titels

De nieuwe titels EyeCandy van afgelopen december zijn nog maar net ingelopen en nu komt Artige wederom met 16 nieuwe designs! EyeCandy gaat weer fris het voorjaar in!

Brochure 2016

De brochure 2016 is uit en online te bekijken. U kunt hem direct inzien door hier te klikken. Zou u hem thuis willen ontvangen? Ook dat kan, klik hier en vul uw gegevens in.

Nieuwe collectie: Vint-Age

It’s all about age … and about vintage! Laat u verrassen door een mix van beide. Het gebruik van coldfoil geeft de kaarten een opvallend, prachtig effect. Deze opvallende kaarten zijn niet te missen in uw winkel. Vint-Age wordt geleverd in een 48 vaks molen.  

Nieuwe Collectie: Hearts

Voor klanten die op zoek zijn naar een originele manier om iemand een hart onder de riem te steken. Om iemand van harte toe te wensen. Om van harte met iemand mee te leven. Om iemand van harte te feliciteren. Om een persoonlijke boodschap van hart tot hart over te brengen. Om cadeau te geven […]

Nieuwe collectie: NEO

Sinds kort is onze nieuwste collectie NEO beschikbaar. NEO is een luxe kaartenserie waarbij gebruik is gemaakt van een combinatie van folie, glitter en preegwerk. De kaarten zijn gedrukt op luxe lichtbruin papiersoort en is voorzien van een stevige bruine envelop. Een perfecte combinatie en een klasse uitstraling! Wil u onze NEO collectie ook in uw winkel? […]

De nieuwe collecties van Mwah zijn er!

Artige komt met twee nieuwe molens van Mwah! Een molen met 18 Hangouts bordjes én een combimolen met 12 Hangouts bordjes én 36 dubbelkaarten. De unieke en inmiddels bekende tekstbordjes kun je cadeau geven, versturen of bij jezelf thuis aan de muur hangen! Klik hier voor de collectie Mwah Hangouts            […]

Compassion

In tijden van rouw leven we mee, willen we laten weten dat we aan de ander denken. Maar een passende kaart is niet altijd snel gevonden. Artige komt daarom met een serie die volledig uit deelnemingskaarten bestaat. Vier verschillende stijlen in één molen. Klik hier voor de collectie Compassion

Engelstalige Vintage

De vintage trend zet zich nu ook internationaal voort: Sendouts Engels! De unieke stijl van de ‘gewone’ Sendouts is vertaald in een vrolijke Engelstalige 32-vaks molen. Klik hier voor de collectie Sendouts Engels